Rodinné dvojice závodily na Bílé vodě

Tento týden je v Chodově pro cyklistiku a příbuzné sporty opravdovým svátkem. Cyklistické akce jsme zahájili ve čtvrtek 18. 6. 2006 prvním ročníkem závodu Kolo pro rodinu – časovka rodinných dvojic. Závod byl pořádán pod patronací Města Chodov a jako součást festivalu Krimifest 2009. Výsledky a fotky.

Táto, hop hop, kde tě mám?
Táto, hop hop, kde tě mám?

Časovku jsme připravili jako zkoušku zájmu o tyto závody. Velkým překvapením pro pořadatele byla účast 31 rodinných dvojic nejrůznějšího věkového složení. Nejvíce potěšila účast dvojic s nejvyšším rozdílem věku (dědečků s a vnuček apod.). Na trati o délce 1,5km všichni prokázali chuť závodit a hlavně si užívat jízdy na kole. Počasí nám přálo, startující byli spokojeni a co víc si pořadatel sportovní akce může přát.

Tento pohodový a krásný závod je určitě příslibem pro další ročníky. Do dalších ročníků pořadatelé určitě připraví kategorie zohledňující hlavně věkové rozdíly ve dvojicích a speciální kategorie pro tandemy a přívěsné vozíky za kola.

Věříme, že se všem závod líbil, děkujeme všem za účast a příští rok se jistě uvidíme.

V sobotu se pokračovalo terénním triatlonem a v neděli závodem horských kol.


One thought on “Rodinné dvojice závodily na Bílé vodě”

  • Štafle napsal/a:

    jak už jsem psala, samá chvála na tento závod..takže se příští rok těším s Nebojsou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>