Setkání se Svoradou

Ve dnech 30.10.-2.11. jsem se zúčastnil tréninkového kempu se skupinou „Alltraining.cz“. Kromě ostatních pozitivních zážitků, jako je jízda na kole nebo školení o strečinku, jsme také měli besedu s několika zmámými osobnostmi ze světa cyklistiky. Byl to Ondřej Sosenka (silnice), Ján Svorada (silnice), Jiří Pospíšil (cyklokros), Jiří Bouška (dráha). Velmi výrazně na mě zapůsobilo setkání s Jankem Svoradou.

S Janem Svoradou

Ján Svorada je vyzrálá osobnost. Je to příjemný chlapík, pozitivně naladěný a zdá se i spokojený. Otevřeně nám odpověděl na všechny otázky, které jsme na něj vysypali. Mě nejvíc zajímalo, proč mu Lampre nedokázalo udělat vláček jako Saeco Cipollinimu. Dál jsem chtěl vědět jakou úlohu měl v týmu Ludo Dierckxsens, kterého jsem nazval komickou figurou. I na tyto otázky jsem dostal odpověď. Kdo chce znát podrobnosti, může se mnou někdy na vyjížďce (nebo spinningu) podebatit.:-)

Jirka.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>