Sezóna triatlonů za námi

Karlovarský pohár triatlonu dnes skončil posledním závodem, velkou cenou Sokolova. Tak jako předchozí závod, i tento patřil do série Českého poháru v triatlonu, a tak se borci z Karlovarského kraje mohli setkat (a mimo Pohár KV i utkat) se jmény jako je Krňávek, Ospalý, Jaňour, Pejsar či Mužíček. Celkové výsledky Karlovarského poháru nám později zašle Olda Dvořák (v mladých vyhrál Honza Šimeček, v mužích Honza Sokol a veterány si nepamatuji). Výsledky dnešního závodu jsou na webu firmy Sportis spolu s konečným bodováním celého ČP v TT, kde je mimochodem na 62. místě Pavel Zinner.

HCS KB
Hardcore Sport Kostelní Bříza

Update: Celkové výsledky kratší trati bez rozdílu kategorií jsou zde. Toto na Sportisu nenajdete. Takový výsledkový servis přinášejí pouze Bikeři.cz ;)

Update: Krásné fotky od Karla Šebesty.

Pavel Mužíček skáče

Dnešní závod proběhl hladce a nakonec se na závodníky ukázalo i sluníčko. Celý den nás provázel hlasatel Jiří Dvořák, který svou vitalitou a slovní akrobacií vtiskává závodu nenapodobitelnou atmosféru. Od ráno foukal vítr a semtam i sprchlo. Během závodu už jen, celkem výrazně, foukalo (do Chlumu proti, z Chlumu do zad). Změn na tratích bylo několik. Plavalo se pouze 500 metrů, na kole se jelo až do Chlumu sv. Máří a běželo se po klasické trati, která je však nově zčásti pokryta asfaltem. Po závodě přišla rychle tombola. Člověk by řekl, že čím více cen, tím lépe. Zde jich ale byl otolik, že už to trvalo moc dlouho. Byla to jen vidina jisté šance výhry televize a domácích kin od sponzorů (Space Electronics a Kleinerovi), co udrželo diváky na místě i při dlouhém vyhlašování vítězů. A pak jsme se hned rozprchli domů.

VCS

Nyní se můžete podívat na fotografie ze závodu (pokud máte své vlastní a chcete je zde zveřejnit, pošlete je na e-mail rfiser@gmail.com).


3 thoughts on “Sezóna triatlonů za námi”

  • Jen poznámka… já nejsem kvalifikovaný komentátor, ale jiný zatím není. Kdyby však byl zájem, Bikeri.cz nové autory, byť jen výjimečné, velice rádi přivítají!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>