Shimano 2007

Na těchto stránkách se objevilo pár povedených a inspirativních kousků sady LX a XT pro rok 2007.

Šaltr XT medium


5 thoughts on “Shimano 2007”

  • Wow.. takže koukám, že Shimano následuje v oblasti designu Sram. Ta přehazovačka se mi moc líbí, hlavně reliéf XT.

  • Uickey napsal/a:

    Presne to same me napadlo kdyz jsem to videl poprve: kopie sramu a vygravirovane logo

  • ještě mě napadla jedna věc: že by se v tom gravírovaném logu mohl držet bahno, zvlášťr na kolech těch, co o bajka zrovna nepečují. Ale myslím, že to tak hrozné vůbec nebude. design je v tomhle jednoznačně, alespoň pro mě, důležitější.

    Všiml jsem si, že Bajk.cz uveřejnil stejné obrázky, ale neuvedl svůj zdroj, což mě těší, protože vidím, že tady máme lepší charakter 8).

    Mimochodem, slyšel jsem o Ondrovi a Marlboro Challenge…

  • Uickey napsal/a:

    Bať bať, bahno do písmenek.
    A ještě si ty obrázky opatřej logem, fuj bajk.cz.
    Nojo, má to těžký. Mám připravenou fotku z jeho treninku na Marlboro olympiadu. Ale mám povolení jí uveřejnit až 1.4.
    Když tak koukám na to rychrobrusleni, cuká mi, změnit disciplinu. Mám teď na kolo nějakou šedivku. Pořádný „kopyta“ na nohu a zkusit http://www.liveinline.cz

  • nokon napsal/a:

    Co si budem povídat,co kdo vymyslí lepšího,hoši od Shimana v tichosti přeberou a je to „jejich“ nápad.Ještě že je tu aspoň nějaká možnost volby,ty jejich reverzní přehazky zrovna teda nic moc.Já určitě svůj XO měnit nebudu. A propos:vzpomene si dnes po těch letech,že zmenšení převodníků provedl jako první SUNTOUR?Převodníky měly 42-32-20,kazety-11-24,přehazky měly krátké ramínko-celé se to jmenovalo MICROINDEX,pak přišlo SHIMANO s novinkou jménem Hyperdrive C.A vzhledem k podílu na trhu-hádejte kdo vyhrál?Takže já zůstávám u SRAMU,chlapci,ať si tam japončíci vymýšlí co chtějí.Biku zdar!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>