Soustředíte se?

Kdekdo se soustředí už teď, kdekdo se začne soustředit až o vánocích, jiný až v březnu, jiný už v únoru… Jisté je, že většina cyklistů se soustředí ráda. Cyklisté se soustřeďují do míst jako je Malorka, Toskánsko, Chorvatsko, jižní Slovensko, Kanárské ostrovy atp. Na obrázku je vidět kopec Motovun, častý cíl cyklistů, co jezdí v březnu do Poreče.

motovun

[poll=61]


5 thoughts on “Soustředíte se?”

  • Dobrá otázka, taky mě to zajímá. V Poreči se mi moc nelíbilo, protože nebylo moc dobré počasí, silnice špatné, terény až moc dobře známé, bydlení jakžtakž (dobrá byla cena), bazén nikde, polovina možných směrů vyjížděk zalitá mořem. Takže pokud bychom byli schopni hromadně popojet někam dále, budu rád. Každopádně jedu s vámi (Viki a spol.), ať už to bude kamkoliv.

  • Jestli můžu doporučit tak nám se v Chorvatsku osvědčila oblast trošku dolů od Makarské, konkrétně Gradač. Jasně zase „polovina možných směrů vyjížděk zalitá mořem“, ale silnice super, bazén 30 km do Makarské (možná je i něco blíže), roviny, ale i obrovský hory. Navíc máme výborný kontakt na ubytování za cca 4 tis. na 14 dní.

  • uickey napsal/a:

    Určitě zase Poreč. Důvody proč tam jet převažují (vzdálenost, finance, probíhající etapák). Sice už to máme projeté a na Mallorce či jižněji je tepleji, ale už teď se těším. Navíc další minisoustředění plánujeme na 4 – 6 etapu Gira.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>