Soutěž o logo Chebského poháru

Hledáme nejlepší návrh na logo Chebského poháru, které by prezentovalo celou soutěž na všech propozicích a plakátech. Návrhy mohou být jen kreslené v jakémkoliv programu, můžete i kreslit na papír a návrh naskenovat, popř. jen odnést do prodejny VSSPORT (naskenujeme). Termín ukončení soutěže je 29. 2. 2012, pak budou návrhy vyhodnoceny a zvoleno vítězné logo. (Vítězné logo necháme v grafickém studiu překreslit do křivek.) Autor nejlepšího návrhu obdrží poukázku na sportovní oblečení od firmy VSSPORT.

Návrhy zasílejte e-mailem na adresu info@vs-sport.cz nebo noste nakreslené do prodejny.

— Vašek S.

Poznámka redakce: logo musí mít určitou fazónu – například nemá být moc složité. Inspirace odjinud: Kolo pro život, XC Bahno, Cyklomaraton Tour, 24 Těžká pohoda, Český pohár, MTB Chřiby, Beskydy, Valašská Povážská, 24 hodin, Světový pohár MTB.


3 thoughts on “Soutěž o logo Chebského poháru”

  • Radek napsal/a:

    Přátelé, již jsem viděl jeden návrh na logo a je velice povedený. Doufám, že návrhy pošlou i další! Opravdu stačí i náčrtek…

  • Viktor napsal/a:

    Hlavně to pak rychle vyberte a udělejte, jestli to chcete na plakáty. Chebskou 40 děláme plakát už v březnu :-)

  • Vašek napsal/a:

    Ahoj všichni další a další návrhy na logo Chebského poháru se hromadí,supr pokračujte dál.Uzávěrka soutěžě je 29.2.2012.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>