Soutěž o nejlepší fotku Chebského poháru 2009

Máte pěkné fotky? Pošlete je do soutěže.
Máte pěkné fotky? Pošlete je do soutěže.

Pořadatelé Chebského poháru vyhlašují soutěž Fotka Chebského poháru roku 2009. Soutěžíme o nejhezčí fotku, která byla pořízena při jakémkoliv závodě Chebského poháru 2009.

Fotky zaslané účastníky soutěže.

Pravidla soutěže

Dodatek k pravidlům formou otázek a odpovědí

Jak to mám poslat? Na adresu web@bikeri.cz můžete poslat buď samotnou fotku nebo odkaz na fotku do galerie Bikeri.cz. Fotky mailem posílejte zazipované anebo ideálně přes www.uschovna.cz. Ale ať už to pošlete jakkoliv, já to přežiju. A co rozlišení? Fotky pro posuzování stačí v malém rozlišení (1024px šířka). Pořadatel si ale vymiňuje podmínku, že prvních 12 fotek v pořadí musí autor nakonec poskytnout v rozlišení dostatečném pro tisk (cca 5 megapixelů; samozřejmě autorská práva náležejí autorovi a budou dodržována). A hlasování? Nakonec budeme hlasovat přes Internet. Nedá se svítit, ale internetové hlasování se dá manipulovat (obejít počítače všech kamarádů atp.). Doufejme, že se těmto případům vyhneme.

Další dotazy prosím do komentářů nebo na e-mail psinka zavináč seznam.cz.


3 thoughts on “Soutěž o nejlepší fotku Chebského poháru 2009”

  • Csipolini ml. napsal/a:

    proč jen Chebského není to škoda? rozšířil bych to na Karlovarskej kraj :)

  • Čipi, svatá pravda! Už je ale asi na vyhlášneí pozdě, aby se to stihlo do vyhlášení poháru. Možná bych mohl později vyhlásit soutěž Bikeri.cz o vůbec nejhezčí foto z celého roku.

  • Csipolini ml. napsal/a:

    To není vůbec špatnej nápad, já třeba nemam z Chebskýho poháru skoro nic jen kašny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>