Špalkovi & Transalp 2008: 2. etapa Imst – Ischgl

TransalpDruhá etapa = 76,5km, převýšení 3 169m – start v 9h – 19stupňů, pršelo skoro celou noc.

Budíček v 6.15h, snídaně vydatná, odjezd na start…řazení probíhá podle zajetých výsledků, takže jsme byli zařazeni do bloku C, kde byly mixed týmy od 26. místa! My byli 27. Po startu se jelo po asfaltu krásně švihem a najednou po dvou km všechno stálo…
Celý peloton…spadly závory! Což jsem využila ke svlékání návleků na kolena, vyhrnutí rukávů, Míra je může sundat, já ne, vzala jsem si teplýho Crafta… chyba.. v 11km stoupání na první kopec – 1950m – Venetalm, jsem vařila a Míra mi řekl, že jsem byla rudá, bylo to fakt výživný.. Oba jsme nechápali, jak je možný, že se ten špalír závodníků neroztrhá… kolo na kolo, dokonce občas někdo tak kvrdlal řídítkama z vysílení, že to bylo o hubu, sjezd byl taky hustej… bahno a šutry.. Míra mě předjíždí a já brzdím s mejma špalkama i břichem.. mám po cit, že to jinak nedobrzdím… opět stoupání na 1550m – Pillerhohe.. tak tady už byly rozestupy cca na 2- 5m mezi závodníky… stále to nechápu, ale řekla bych, že je tu dost dobrá výkonnost.

Transalp

Po třetím kopci by měl Véna Hornych radost.. tímto ho zdravím… dost výživný trial, záchranné sítě, takže běžíme s kolem, jak se dá. No a pak už je to jen asi 30km do cíle.

Bolí mě záda a Míra si už taky stěžuje. Na 70. km se objevuje Kašpi na kole, je to znát, je to vzpruha, fandí a fotí… do cíle už chybí jen 2km… rozjíždíme to a předjíždíme asi 8 lidí… celkově v mixech to vyneslo 24. místo, celkové umístění 25. Polepšili jsme se o 2 místa. Takže zítra startujeme z bloku B.

Bylo by to krásné, kdyby nelilo, a na pastaparty nám při “morgenbriefingu“ nepromítali zítřejší etapu, ten sníh se mi prostě nelíbil.. pán povídal, že má být 8 stupňů ráno a nahoře 0!! A máme si vzít warmes Kleidung!!! Asi neusnu…bolí mě levé koleno a záda, Míru bolí záda, ale směje se.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>