Tour de France 2007 v Londýně a David Millar

Podle tohoto článku se bude 9. února 2006 konat tisková konference, nak teré bude oficiálně ohlášeno, že Tour de France bude 6. července 2007 startovat v Londýně, kde se odehraje úvodní časovka a ještě jedna etapa. V londýěn budou moci jezdci během časovyk obdivovat mnoho památek, protože trasa etapy povede atraktivními částmi města. Naposledy byla TdF v Anglii v roce 1994.

Celá akce bude Londýn stát asi 70 milionů Kč. Ken Livingstone tuto investici zdůvodňuje zájemem propagovat v Londýně cyklistiku tak, aby její využívání pro dopravu ve městě rostlo ješt rychleji než dosud.

David Millar je zpátky

Millar a Simoni

Ke svému návratu Millar řekl, že vstupuje do druhé etapy svého života, že chche dokázat, že lze jezdit bez dopingu, že chce být příkladem pro mladé a pro ty, kdo si myslí, že dopingem lze něčeho dosáhnout. Své životní chyby velmi lituje.

Svou premiéru plánuje na prolog Tour de France 2006: „Na tenden budu trénovat dlouho a tvrdě. Dokonce si připravuji speciální bicykl. Vím, žeto bude velmi obtížné, aleje to krátká vzdálenost a já vím, že mám šanci vyhrát.“

Všimněte si fotografie, je na ní s Gilbertem Simonim, který je postavou opravdu střízlík. Napadá mě otázka, jestli to velcí cyklisté nemají proti malým Italům těžké.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>