Tři medaile z Českého poháru na dráze pro výpravu z našeho kraje

Ve dnech 6. – 7. 11. se konal ČP na dráze v Praze Motole za účasti naší výpravy ml. žák David Zadák, st. žáci Martin Čechman, Vojtěch Kočí, Vojtěch Klauko, Miroslav Svatek, Daniel Šverdík, st. žákyně Aneta Klauková a Amanda Stašková, kadeti Josef Blažek, Petr Fiala, Milan Gubala a Martin Kubík.

Z trenérů a doprovodu děkuji za pomoc pánům Čechmanovi, Kubíkovi, Staškovi, Blažkovi a Klaukovi.

Dovezli jsme celou sadu medailí. Zásluhou Petra Fialy zlato v madisonu dvojic s Luďkem Lichnovským, stříbro v bodovačce na 15 km a bronz vybojoval Martin Čechman v bodovačce na 7,5 km (st. žák prvním rokem). Ve skupině A si již dobře vedou také Josef Blažek a Martin Kubík v kadetech (oba mají na první desítku, což ukazuje dobrou kvalitu našich závodníků v této kategorii), v žácích byl naší úspěšnou dvojkou Vojtěch Kočí, také závodník první desítky ČP, a velice dobře se prosazují obě děvčata ve starších žákyních Amanda (prvním rokem ve st. žákyních) i Aneta. Další naděje na přední umístění až budou děvčata jezdit jen ve své kategorii, ne společně se žáky.

Milan Gubala a ostatní žáci mají momentálně tři týdny individuálního tréninku na to, aby se prosadili do skupiny A nebo se drželi na čele skupiny B.

Osm víkendových závodů všem přineslo řadu zkušeností. Děkuji za dobrou reprezentaci a slušné chování zůčastněným.

Fotografie (Michal Mráček st.).


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>