Trička Movember

Movember vyzývá každý rok v listopadu muže z celého světa, aby si vypěstovali knír, a tak pomohli získat finanční prostředky a zvýšit povědomí o mužských zdravotních problémech, přesně řečeno o rakovině prostaty.

Muži, kteří se akce účastní (Mo Bratři) pomáhají změnit pohled na zdraví mužů tím, že jsou po 30 listopadových dnů chodícími a mluvícími billboardy a svými činy a slovy na veřejnosti i v soukromí zvyšují povědomí o často opomíjeném zdraví mužů. Zvyšování povědomí a získávání prostředků je velmi důležité především kvůli faktům ohledně rakoviny prostaty v České republice

Team Goofy nechal ve spolupráci s nadací Movember Charity vyrobit limitovaný počet 500 trik s logem knírku vepředu a vzadu s logem Movember and Sons. Z každého prodaného trička jde výtěžek na podporu boje proti rakovině prostaty. Ceny jsou 399,- za cenu bílého a modré límečkové 499,- Kč.

Objednávky zasílejte vždy s počtem, velikostí (M, L, XL, XXL) a adresou na ice-pavel@seznam.cz (ICE, Pavel Staněk). Zásilka vám bude obratem odeslána dobírkou na Vaši adresu.

Prozatím se do akce zapojili hokejisté HC Třinec, Energie Karlovy Vary, basketbalisté Levharti Chomutov, ČZU Praha, Sokola Pražského, ze známých cyklistů třeba Pavel Padrnos.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>