V dětských a mládežnických kategoriích ovládli 13. ročník Chodovského biku Ašští bajkeři

Skok přes kládu

Ze 115 startujících v závodě Chodovský bike v neděli 17. 6. byla více jak čtvrtina z Aše. Když už od registračního stolku hlásili stého zaregistrovaného závodníka, přijel z Aše mikrobus a z něj začala vystupovat drobotina, byli jsme jako pořadatelé překvapeni vysokou účastí závodníků a museli jsme začít experimentovat, jelikož došly stahovací pásky na připevnění čísel a kuchař musel vařit další várku polévky. Pro pořadatele to byli samozřejmě příjemné starosti, není nic povzbudivějšího než zjištění, že je o závod zájem a široké startovní pole zvyšující prestiž takového podniku přivede další borce na start.

Drobotina při vyhlášení výsledků
Michaela Koláčková

Vše jsme nakonec zvládli a očekávám, že to účastníci potvrdí svým ohlasem. Závod probíhal podle scénáře, pouze start úvodní skupiny se mírně opozdil, protože se plno závodníků přihlašovalo na poslední chvíli. To však vůbec nevadilo, neboť okruhy byly podstatně rychlejší než v minulých letech a tak další starty již probíhaly normálně. Pořadatelé myslím také fungovali spolehlivě a tak nikdo nezabloudi ani neměl problém s orientací na trati. Dobrou atmosféru podtrhlo i vystoupení taneční skupiny One crew z Chodova.

Takže vysoká účast závodníků, pěkné počasí, dobrá práce organizátorů, rychlé jezdivé okruhy zpestřené skokem, výborná práce rozhodčích a poměrně rychlé zpracování výsledků, to byl 5. závod Poháru KvSC, již 13. ročník závodu horských kol Chodovský bike 2012.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>