Viki 8. – 14. 8.

Vůbec mě to nebaví. 8-/

Za tento týden: 420 km
Celkový počet: 16350 km

Neděle 30 km. Tak jsem si myslel, že jsem loňskou červencovou „šedivku“ překonal, ale to co se mě drží teĎ, to je přesně ona. Akorát se dostavila o měsíc později. Zéloš vyhrál v C Ústeckou Homoli což mě nepřekvapilo, druhý místo Martina Růžičky však ano. Blížící se konec sezóny je ve znamení jeho rostoucí formy. Už na mistráku Masters v čáse se ukázal – 3-tí před Vitasem a dokonce o půl minuty před D-kařem Kilim. No ještě, že jsem na Homoli nejel. 8-)
No, sem si řek, že tenhle stav pojmu jako zkrácenou sezónu. Uplynulý týden přejídání a minimální tréninkový aktivity beru jako zimu, následných 14 dnů včetně týdnu v Itošce bude suplovat jarní najíždění objemů a pak ten zbytek bude závodní období.
Uff, bolí mě břicho, du raděj spát, ať se mi ještě nějakou tatrankou nepřitíží.

Sobota 60 km. Po rovině na Bečov. A kdyby mě Ren nevytáhla tak bych tvrdnul doma. Mínus bylo, že jsem z Clasiky San Sebastian viděl jen poslední 2 km.
Ondra, Bátys a Vaňous a žatečák Šupy jeli na ligu do Plzně a tohle pise idnes.cz:
PLZEŇ – 13. závod extraligy, Výsledky (170,5 km):
1. Fadrný 4:27:08, 2. Bucháček, 3. Raboň (všichni PSK Whirlpool) oba stejný čas, 4. Krotký (Elmarco KK Cube) -1:17, 5. Blahut (PSK Whirlpool), 6. Pávek (Witte Nejdek) oba -1:44.
Výborný. Je uplně neuvěřitelný, že ještě loni jsem na jaře Ondroi naložil v čáse v Chodově a on teď jezdí s „Frantou&spol“.
Šupy a Batys ve druhé grupěˇ, od které se ke konci ještě Šupy společně s Martínkem odpoutal.

Pátek 70 km. Kraslice, Soko, KV pomalu a z nutnosti. V 5,30 ráno se mi v Kraslicích do deště nechtělo ani trochu. Naštěstí začlo pršet až když jsem byl skoro komplet v cyklohadrech a navíc cena benzínu neustále stoupá, takže jsem auťák na cestu do práce nechal v klidu.

Čtvrtek 60 km. Opět langsamo. Rano 30 do práce z Kraslic a odpo zpět. No už bych měl pomalu přestat hekat a zase trošku začít pracovat a kontrolovat to co strkám do bříška. Čeká ještě spousta závodů GP VZP v Český Lípě, časovka na Andělku, určitě nějaký bajky si střihnu. Tak od zítřka, jo?! 8-)

Mi dneska volal Joinťas, že v neděli na SAL do Ústí nejede a mě se samotnýmu takovou dálku taky nechce. Tím spíš, že mi to moc nejde a že to je závod jen na 55 km. Šupy měl sice pravdu, když mi psal, že bych měl jet a že Zelíčko si taky jezdil pro příděly od mne na jaře. No snad mi to odpustí, že mu to tentokrát nechám bez boje. Von určitě Karlos Krejčí a Hurdy nedá svoji kůži zadarmo.

Já ale budu závodit až po druhý Itálii, tj. po 29.8.

Sestře Lucii jsem ukazoval první 4 fotky z Gardy a okamžitě se zařadila do šiku obdivovatelek modela Ondry Pávka a tvrdila mi, že ti dva v podřepu v červeném (Zelí a Vaňous) musí být bráchové. 8-)

Středa 50 km. Zase jen z donucení – do práce a za dětma. Jedinej světlej okamžik s cyklistikou související bylo zakoupení oře Moongose Villain mladšímu synkovi u Michorky v cykloshopu v Kraslicich za cenu hódně dobrou. Díky Ivoši. Kolo se mi libí. Škoda, že se takové mašiny nedělaly když mi bylo 10 a jezdil v Sokolově nad chemičkou „terénky“.

Úterý 100 km. Teda kdyby na mě Ondra, Michal B. a Tibor nečekali, jedu rovnou do peří. Takhle sem se s nima trápil na Podstrání (a nemohl jsem a ujížděli mi už když jsem tepal pouhých 163). Pak Krásno a Bečov a na Vary stále přes 40 a z Varů na Nejdek už jen s Ondrou a Tibym a z Pozorky přes Novou Role s Tiborem. Dementni cestáři mily silnici před Děpoltkama takže jsem byl nasranej nejen z formy ale i z toho, že jsem špinavej.

Tibor má nový carbonový oversize ródla WCS a foršťák a i když jejich kouzlo už trochu vyprchalo jel výborně a za Podstráním se držel kluků jak klíšťák. Už sem si zvyk, že mě letos na trenincích řeže a rozdíl se neustále zvětšuje. Co já si počnu za 14 dnů, kdy mám s ním jet do San Benedeta. 8-/

Pondělí 40 km. Po týdnu v ráji znovu čechy, práce, zima, blbci v plechovejch kraksnách, děravý silnice …. aspoň že postel je měkká. Jsem zmáklej a otrávenej a tempo tomu odpovída a těch 40 km je jen z nutnosti pro přejezd do práce a z Kraslic.


7 thoughts on “Viki 8. – 14. 8.”

  • konopka napsal/a:

    ahoj viki,nevěděl bys u vás o někom kdo by koupil silniční rám spyder dedacciai hydroforming s celokarbonovou vidlí synope (vel. 60) komplet za 9.000,-. s pozdravem g.konopka

  • Wickey napsal/a:

    Ćus. No se pozeptam i kdyz momentalne nevim o nikom kdo by pasl po ramu. To je ten tvuj? Vzdyt je zanovni. Mas neco lepsiho?

  • konopka napsal/a:

    je to ten muj a je zanovni.nic lepsiho nemam.me to totiz taky uz nebavi:-)

  • konopka napsal/a:

    to nebylo nic osobniho.taky uz se mi nechce moc zavodit…ram s vidli mam fakt na prodej.tak snad v lipe.cau

  • Zdravice, je možnost podat mi info o časovce na Andělku? Na mejl, sem, nebo na Sal diskuzi třeba. A jestli je ňáká zkušenost s časovkou v Sušicích – Modravě též. Děkujeme pěkně.

  • Wickey napsal/a:

    Na Andělku je ještě čas a až to bude aktualní tak dám na propo odkaz. Jinak se to jezdívá o svátek 28.10. Trasa jasna od řeky Ohře, Šemnice do kopce až do vsi Andělská hora. Dýlka asi tak 5 – 6 km. Kdo jel Artamona nebo Medicu tak to zná.
    Sušice – Modrava znám jen z doslechu. Více mńě do kopce, ale ne tak prudkýho jako Andělka a jezdí se to tuším kolem hodiny a vyhrává to Ptáček, Mašek nebo Sláma.8-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>