Vikingové 14. 1. – 20. 1.

Posvítit si na cestu.

Uickey
Za tento týden: 440 km
Celkový počet: 710 km
Hmotnost: 91,0 kg

Vašek Viky
Za tento týden: – km
Celkový počet: – km
Celkem ostatní: 2 hod trenažér, 3,5 hod válce, schody 260 pater, skate – běžky 52 km, plavání 15 km, posilovna 1 hod, running 4 hod, dráha 7,5 hod, 3 hod florbal

Rusáci

Neděle: 80 km. Z Rychnova v 5-ti (Imríšek – kdyby měl – 10 kg tak ma parametry jako Paolo Bettini, Tibor – kdyby měl -23 kg tak ma parametry jako di Luca „Killer“, a Paolo Kodl&syn – takže osazení mi opravdu přálo). Proti větru přes Frantovky až na Pomezí a zpátky domů přes Cheb a Nebanice nás to doneslo samo. Švih zahajujeme v drtivé většině proti větru a ne jako chomutovští rusáci. 8-) I když moji parťáci makali stejně … no možná jako bulhaři. Malej Kodl jel pěkně. Střídal poctivě a v tempu nepolevoval ani ke konci, kdy už většině juniorů scházej síly.
Neděle: 1,5 hod dráha.

Magnus Maximus

Sobota: 60 km. Ta včerejší stovka se na mě nějak podepsala. Nechtělo se mi ani boh. Ani na Tiborovo volání neslyšel a po snídaní si šel zase lehnout a spát. No v 1/2 2-hé jsem se dokopal a jel na Bečov a Krásno. V osamělosti zimního najížděče mě rozptylovali jen songy do uší. Kupříkladu „Kung Fu Fighting“ naprosto výborný.
Do konce ledna to musím dát pod 90 kg, abych měl alespoň jako jako Magnus Backstedt. Ten je mi – i přesto že to není ital – sympatickej. Tím, že vyhrál Roubaix a tou hmotností.
Sobota: 1 hod běh, 2 hod dráha, 1 hod floorball.

stále mladý Zdeněk Makoň

Pátek: 100-ka km. Když ji dávaj hoši na východě i na západě tak holt musím taky. Frantovky, Házlov, Cheb, Soko, Chodov. Tempo odpovídající najíždění, jen když jsem za Nebanicema zahlíd před sebou barevnej dres tak jsem zalomil lokty do pravého úhle a jal se dojíždět. Dojel jsem ho až v Libavském Údolí. Byl to pan Zdeněk Makoň.
Pátek: 1 hod běh, 1,5 hod dráha, 1 hod floorball.

Prasklý drát.

Čtvrtek: 30 km. Bohužel mi na 5 km prasknul drat. To když se stane, tak mám po náladě a i po tréninku. I proto vozím 2 náhradní. Výměna nepříjemně zdrží a v zimě je to o to větší opruz, jelikož je kolo špinavy. Dnes to ale bylo na straně pastorků, takže po hodině šmrdlání jsem to namířil rovnou domu. Dnes to bylo slabé, nicméně není kam spěchat. Hlavně abych ukončil tu večerní kalorickou promiskuitu.
Čtvrtek: Přesun do Prahy, 1 hod floorball.

Příprava na Motolskou dráhu je důkladná!

Středa: 60 km. Na Frantovky. Volně. Docela mi bolí stehna. Inu si odvykla. Středy musím být doma nejpozděj v 17 abych stihl udělat véču Vaškovi po plaveckém tréninku. Ten je v současné době silně nervozní, že má v kolonce „Celkový počet“ stále 0 km. Myslel jsem si, že tedy ještě dáme od 19-ti 30 km, ale začlo přimrzat a navíc ziítra zase odjíždí na víkend do Motola na parketovej kolotoč a vše má už sbalené, tak jsme večerní švih odložili a nula zmizí až příští týden.
Středa: 4 km plavání, 0,5 km válce

Vašek si včera odbyl premieru na novém stroji zatím na válcích

Úterý: 60 km. By to i stačilo, ale jsem se sprasil v jídelně 2-ma regulerníma obědama (1. šoulet, 2. žemlovka). Takže dnes směrem na Chodov, Vary, chtěl jsem až do Bečova a nahoru na Krásno, ale nakonec jsem to střihnul na Kfely – docela hroznej kopec ještě že tam mám tu 28-ku vzadu, pak Slavkov, Loket a dom. Dojížděl jsem už za úplné tmy a u Sedla potkal v protisměru Míru Brilla. Tak vyjíždět na noc by mě nebavilo. Se synkem ještě bazén.
Úterý: 1,5 hod cvičení karate, 1 hod bazén rege

babi Kozlerů

Pondělí: 50 km. Padíčko Chebskou pánví. Bylo sice v plánu víc, ale zase defekty zadního kola. Problem je v plášti. Těsně před Frantovkama jsem byl prázdnej poprvé. Tak jsem dofoukl a otočil a po kilometru v Třebeni zase prázdno. I když jsem měl mobil, signál i tátu s autem a kolem projeli 2 strejdové na kolech, já je neobtěžoval a vytáhl jsem rezervu č. 1 a vyměnil. Za dalších 5 zase prázdno. Takže přišla na řadu rezerva č. 2 a s tou jsem už na 3 napumpování těch 20 dojel. Sámoška jak jsou problémy objeví se pro „zlepšení nálady“ Pali Kozler.8-)
No jdu lepit duše a měnit plášť.
Pondělí: plavání 3 km, 1/2 hod válce


6 thoughts on “Vikingové 14. 1. – 20. 1.”

  • Píno napsal/a:

    Čus Viki, to jsem rád, že jsi zase začal! Hlavně vydrž! Začátky jsou krušné (konce ještě horší). Člověče jak sem zase ten deníček zavedl, tak musím trénovat, protože mi je blbý tam psát 0. Minulý víkend byl v CV hrozný. Samá mlha, to vám se to trénuje!

  • Uickey napsal/a:

    Píno díky za podporu a doufám, že tě bude v sezoně aspoň trochu mrzet. 8-)
    Jojo. Deník je dost silnej motivační faktor, tak taky hezky pravidelně doplň, ať tě mám pod kontrolou.

  • Píno napsal/a:

    Hele Uickey, to že ti ve čtvrtek prasknul drát, znamená, že pátek – neděle netrénuješ? To těm mladejm takhle nezatopíme! V CV oni teď zatápěj mně. Doufám, že se to v sezóně změní! Aspoň na chvíli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>