Vikingové 3. 3. – 9. 3.

Davidova nová modrá raketa

Uickey
Za tento týden: 510 km
Celkový počet: 3770 km
Hmotnost: 87,8 kg

Vašek Viky
Za tento týden: 125 km
Celkový počet: 880 km
Celkem ostatní: 5,5 hod trenažér, 6,0 hod válce, schody 330 pater, skate – běžky 52 km, plavání 58 km, posilovna 1 hod, running 4,66 hod, dráha 20,5 hod, 11 hod hry

Monte Paschi Eroica (www.bettiniphoto.net)

Neděle: 100 km. Tiby, Pepi Kodl, Ráďa Fišera, Bájo, Aleš a známý multisportovec Jirka Folvy. Taky Brillák a Tom Strnad, ti ale jeli někam k Jindřichovicům jezdit opakovaně kopec. Takže Franťáky a Hazlov (a zde jsme se potkali s Killim juniorem, a ten jel pak s námi) a Pomezí a Nebanice.
Včera se jel 2. ročník výborného závodu Monte Paschi Eroica. Rozhodně si nenechte ujít snímky na cyclingnews a Ráďa Krummer Poreč Trophy nedojel.
Neděle: 1/2 trenažér

Ženy na training rozhopádně nebrat!

Sobota: 90 km. 7 kousků na startu: Kája Brabec, Brilouš, Tiby, Pepi Kodl, Ráďa Fišera, Bláža a já. Snad aby se připomněly, že se dnes něco slaví, na sraz přijely také dvě ženy. Naštěstí si po startu jely po svejch. Se ženami se ze sportů dá dělat regulerně tak maximálně treking … a možná nějaký stolní taky. Takže směr Kynšperk a Nebanice, „kolem jezera“ Jesenice Sólo na Frantovky. Za Nebanicema mě začal prudit Míra. Jelikož jsem na tom stále blbě, tak jsem v každém kratším bergu odpadal. On jezdil se mnou i přesto, že je na tom o třídu líp. Teda jezdil vedle mě anebo mi háka, namísto toho, aby mě – pokud ten dnes chtěl dělat charitu – co nejmíň bolestivě dotáhl ke klukům. Takže jsem se na něj kvůli své nemohoucnosti utrhnul, a vypadalo to, že se naštval, a přestal jet úplně. No, po chvíli se dotáhl a naštvanej nebyl, za což má plusový body. Nojono, základem silniční cyklistiky je na to mít a švihat …..na velkou placku. Z Chebu na Pomezí už jen ve 4 s Fišim, Tibym a Blážou. Z háku jsem za celou dobu lebku nevystrčil.
90 km je sobotu hodně málo, ale v krku mi stále bolí. Snad se to do středy a odjezdu do Poreče zklidní.
Zajímavostí je, že jsem dneska v kilometrage dohnal a předehnal Kozlera. Jak je pro něj typické, víkend bude, zdá se, s 0.
Sobota: 1/2 trenažér, 1 hod basket

u Fázy na zahradě

Pátek: 60 km. Sólo na Frantovky. Zpátky to bylo nepříjemně proti větru. Není to mnoho, ale stále se necejtím a Chorvatsko se blíží tak jen abych byl dál od jídla.
K svátku mi přál mimo jiné i slovutný předseda Fáza. Je to cyklista tělem i duší, i když v současnosti spíše duší. Jak to vypada u něj na zahradě můžete vidět v přiloženém obrázku. 8-)
Pátek: odpočinek

Dnešní cesta za nákupy.

Čtvrtek: 80 km. Dnešní nakupovací trenink se vydařil. I když chudák Kozler zatáhnul pokutu ve výši 100 za jízdu ve dvojci, i když mě zase stihnul defekt a i když jsme se cestou domu škubli. Ten novej komp je pěknej a za 5 Eur vyloženě krásnej. Ma variabilní úchyt na řidítka či foršťák a měření kadence je taky velké +.
Jelo nás 6 (ja a Vašek, Palinko, David, Aleš a Pali Kozler) a před Kraslicema vašek trochu zaostal a tak jsem ho dotahoval na kluky, kteří jeli 100 m před námi vedle sebe ve dvojcích a zezadu se přiřítili bukvice, zastavili je a vosolili Pavlíka … asi jim byl nějakej povědomej. 8-)
Čtvrtek: 65 km nach Klingental a z5

Návleky ze sáčku z Arielu.

Středa: 70 km. Moc se mi nechtělo do té zimy, ale nakonec ta příjemná únava stojí za to přemáhání. V protisměru 2x Mojmirka EXE a Tom Strnad.
U Makoňů jsem si kupoval dráty a byl jsem letmým svědkem výběru kola. Pár tam již nějakou delší dobu strávil a Jarda mě naštěstí obsloužil mezi váháním jakou koupit podsedlovou brašničku, jestli 150 nebo za 170 a nebo jestli ji vlastně potřebujou. Když jsem tam za 1/4 prijel dvojce ještě vybírala. Ale už končila. Ke cti Jardy nutno dodat, že – jak je u něj pravidlem – trpělivě vysvětloval a nabízel a radil. Tak to má ostatně u obchodníka být, ale já bych na to nervy neměl.
Středa: 4 km bazen.

Šupy, Šuple, Stěhovák, Žatecký Wesseman …. Michal Šupol při mistráku SAC 2005

Úterý: 100 km. Z práce trochu dřív takže jsem to dal proti větru na západ. Na kruháči v Soko Aleš, Palinko, JHondzik, můj Vašek premiéra crossu, Máša premiérově na Fávu, Tomkin, Sobotkovic Jura a směr znovu na západ. Tempo najížděcí, ale mě se nejelo vůbec dobře. Nejsem po té slabosti z minulého týdne ještě venku. Zítra jdu nakupovat do lekárny a hlavně pro Preventan Akut.
Bohužel na Istrii nejede Michal Šupy a Sanťák a to mě mrzí. Sanťák je se svou optimistickou povahou na tyhle soustřeďovací pobyty stejně dobrej jako Zelíčko a spousta sporů je díky těmto borcům zažehnána ještě dříve než vznikne….a že na soustředění je úrodné pole pro konfliktní situace. Šupy taky není cholerik a navíc z něj vyzařuje respekt díky těm tisícům kilákům co má ve svých nohách. Prostě klidná síla. Fakt škoda. 8-(
Úterý: 60 km na Frantovky přes Dlouhé Mosty a zpátky.

Pondělí: 10 km. Voda. Tak jako se jeví Sparťanům, že lídr týmu bude nová akvizice Martin Prázdnovský, tak se ukazuje, že jednička mezi kadety TBB bude David Mašek. V pátek vyfasoval od sponzorů (čti rodičů) závodní nové kolo. Je to Fávo z dotačního programu s Campagnolo Veloce osazením, carbonem na přední i zadní šavli a ITM doplňky. Kolo má určité rezervy (hlavně sedlo by se hodilo spíš na skládačku), ale na závodění rozhodně je. Takže dle mého, za cenu cca. 18 tis. je to rozhodně dobrej kup.
Pondělí: 4 km bazen.


19 thoughts on “Vikingové 3. 3. – 9. 3.”

  • já Jan napsal/a:

    trochu me desi,jak mladez od meho posledniho setkani s nimi,zrychlila.ja sem si dnes docela daval,tedy na spici,ale oni na ni jezdili taky a stejne rychle.Jenze na me se to podepsalo kreci v sabinaku:o)
    a uz se vam viki pochlubil,co mi dnes provedl? :o)

  • Uickey napsal/a:

    Doufám, že tě ten ostrovtip neopustí až ti třeba při Medice zase ujedu pod Krásnem.

  • já Jan napsal/a:

    jo viki sorry, vse nej k sfatku. marne sem vcera premyslel, jakeho toma znam a jedinem kterej me napadl byl makonskej. za to nemuzu, ze se menujes viki a ne tomas :o)
    dnes byla desata na me moc brzy a taky jeste zima. kolem 9h sem mel 4°C a kdyz sem pred 12h vyjizdel, bylo uz 8°C! navic sem vcera dobral sracky proti zlatavymu stafilokoku, takze sem se na dnesni zavod vubec necitil. tesil sem se na pohodicku s mp3 v usich. Na 20km sem pichnul, kupodivu sem to vymenil bez vetsiho nadavani, ale zvazoval sem, zda to nezabalit a nejet dom, ale hecnul sem se a jel dal. kdyz v tom na 65km druhej defekt. to uz sem premyslel o odvozu autem, ale protoze sem byl pred vojtanovem, nechtel sem otravovat a taxem lepil. paxem si fsiml,ze mam z boku dost procvaklej plast, taxem mel radost,ze sem ekolog a nevyhodil ten obal od susenky,kterej sem pouzil k oprave. za frantofkama na me vlezl hladak a ja jel po vetru asi 24kmh :o) to byl zas vylet!!!

  • Monča napsal/a:

    ty Jane: kdyby si měl zlatavýho stafIlokoka tak ti to možná pojede líp, ale ty máš zlatýho stafylokoka, čím bych se zde moc nechlubila ,pokud si chceš zachovat slušnou pověst :). ale ani ten neomluví tu průměrnou průměrku na silničce.To i Štaflík a Špagetka jezdí rychleji,dokonce i Timur a jeho parta jsou rychlejší….:)

  • Monča: a čím je zlatej stafylokok tak hroznej, že se jím nemá chlubit? Prostě nemoc, ne? Jó kdyby to byla sifylis, to ano.

    Viki: Mně ženské na startu nevadí a ohrazuji se proti tvému postoji! Dokonce i bez nátlaku z ženské strany ;).

  • Monča napsal/a:

    Viky: pokud potřebuješ aby ti přítomnost žen, připomněla že se něco slaví ,tak na tom nejsi moc dobře Viky. A ať čtu jak čtu ,nečtu že by otevřený trénink byl pouze pro VIP muže. možná by neškodilo slézt jednou z kola ,aby si poznal že s ženami se dá dělat spousta sportů.

    Radek: no Ráďo ono se tím zlatým stafylokokem docela dost maskuje :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>