SCM Cheb opět v Motole

Motol

Posilování
Všechny fotky
Foto: Jan Vokáč

Dnes se členové chebského Sportovního centra mládeže vrátili z týdenního soustředění na dráze v Motole v Praze. Byli tam od soboty 23. 2. do soboty 1. 3. 2008. Podrobnější zprávy si přečtěte na stránce SCM zde na Bikerech. Pro zajímavost uvádím předstartovní informace od Petra Fialy:

Nástup na soustředění je v sobotu ve 12,30 – 13 hod, ukončení 1.3. ve 13 hod konec tréninku, úklid a odjezd cca 14 hod. Seznam věcí viz příloha. Organizace stejná jako v lednu. Sobota a neděle dráha 13-17 hod, dopoledne běh, posilování, večer míčové hry, florbal. V týdnu dráha 3 hodiny, dle počasí trénink venku. Treneři mohou připravit rámcové tréninky. Všichni si vezmou tréninkové deníky a prosím o vyplnění výkazů, kdo tak ještě neučinil.

A kde že je motolská hala? V ulici Nad Hliníkem: po Plzeňské do centra, a u benziny Robin Oil doprava a po cca 150 m je na levé straně hala – dráha velodrom (mapa).

Už nyní ale máme v galerii fotky ze soustředění. Poslal je Jan Vokáč.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>