Pro zemní a výkopové práce na Sokolovsku jsou zde Technické služby Kostelní Bříza

Firma Technické služby Kostelní Bříza nabízí zemní a výkopové práce pro okresy Sokolov, Cheb a Karlovy Vary, ale i za hranicemi Karlovarského kraje. Firma vlastní menší stavební stroje, jako je minirypadlo, dempr a smykový nakladač, které obstarají veškeré stavební práce u rodinného domu, na zahradách, na přípravných i dokončovacích činnostech. Technické služby Kostelní Bříza jsou začínající firmou, ale již disponují solidním seznamem zakázek. Díky své flexibilitě a ochotnému přístupu jsou správnou volbou pro veškeré zemní a výkopové práce malého/středního rozsahu. Kontaktní údaje.

Firma také provozuje půjčovnu stavebních strojů, takže minibagr si můžete nechat přivézt až na zahradu a celý den si hrát.

Zemní práce

Technické služby Kostelní Bříza – zemní práce v okrese Sokolov, půjčovna stavebních strojů


One thought on “Pro zemní a výkopové práce na Sokolovsku jsou zde Technické služby Kostelní Bříza”

  • Aleš Kocourek napsal/a:

    Tohle je jen placená reklama, která se nezakládá na pravdě. Uvedená firma (Technické služby Kostelní Bříza) pouze zprostředkovává provedení prací. Pokud si sjednáte práce přímo u stavebníka vyjde vás to levněji – zde totiž platíte provizi de facto za nic.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>