Cvock Team

Artamon 2007Členové: Monička Kubínová, Kája Suchý, Láďa Sidor, Jára Sidor, Míra Lukáš, Jirka Siňičák, Honza Lukáš, Jirka Pipek a nejmladší člen Eliška Pěčová.

Fotky – klikněte pro zvětšení:

Král Šumavy 2007Na KladskéEliška, nejmladší člen týmu

Kladská - ukázka dobrých vztah mezi týmyZaložili jsme se v září 2006 původně v 3 členém složení a to já, Kája, Jára. Oficiální pláštík jako o.s. jsme vyfasovali v březnu 2007 a od té doby fungujeme jako team ve složení výše napsaném, tj. 9 cvoků. Hlavním mottem teamu je: hlavně si to užít a taky to přežít. Závodíme velmi sporadicky, i když na letošní rok plánujeme rozšíření našeho závodního úsilí, a to na 2 závodech – Král Šumavy a Artamon v KV. Jinak jezdíme za pohodou, za krásou naší přírody, ochutnáváme pivka v neznámých hospůdkách, pečeme buřty v jakémkoliv ročním období, a užíváme a užíváme… Kolo bereme jako nedílnou součást našich životů, ale po stupních vítězů nijak netoužíme. Ti co nás znaj (TBB) říkají, že jezdíme fakt pomalu. Nesbíráme kilometry, ale zážitky, a v tom jsme asi jedni z nejlepších :). Máme stránky, zatím v plenkách, ale snad už brzo budou v novém: www.cvokteam.hustej.net.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>