Dolní Rychnov – Tisová – Šabina

V pozdní podzim 2006 byla opravena silnice, kterou léta letoucí brázdil Viki a jeho družina – ETI Power Riders. Je výborná na rozjetí před tréninkem, na časovkářský trénink (ale na to jsou i lepší, například Ranžír – a tam je to skvělé i na sprintové intervaly, Míra by mohl vyprávět) a také na měření zdatnosti. Proto jsem ji přiřadil do portfolia měřených úseků. Takže nyní, až ten úsek pojedete, změřte si ho a napište sem svůj čas… (do komentářů nebo na web@bikeri.cz).

Dle hrubého měření to má být okolo 5,6 km dlouhé. Trasa od Dolního Rychnova: Odbočka k továrně na asfalt za kolejemi (je tam takový plácek, asi 50 m za kolejemi směr na Citice) – Citice – ETI – Černý Mlýn – Šabina – autobusová zastávka.

Rychnov - Šabina


One thought on “Dolní Rychnov – Tisová – Šabina”

  • Vašek Sobotka napsal/a:

    Dne 3.5.2007(Čt)jsem se svým sousedem p.Heroldem vyjel směrem na Cheb a vzpomněl jsem si na měřený úsek Dolní Rychnov – Šabina zastávka.Projeli jsme to za 8:48 min., což na 5,6 km je průměr asi 38,18 km/h.Dá se tam jet o dost rychleji, tak snad tento čas bude inspirací pro další cyklisty.
    S pozdravem Vašek Sobotka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>