Internetový trénink od profesionálů

Tak takhle!Na českém Internetu jsem našel dvě firmy, které nabízejí vedení individuálního tréninkového plánu. jaká je jejich nabídka?

Cyklotrenink.com

Tento projekt začínal jako první podobný projekt na adrese e-cyklotrenink.cz, později změnil adresu a přibral nové lidi do týmu trenérů (lékaři Karel Martínek a Ondřej Vojtěchovský a dále například Jaromír Purmenský). Podívejte se sami, jak vypadá jejich prezentace (profesionálně).

  • Start – 95 Kč/týden; základní verze
  • Hobby – 500 Kč/měsíc; neomezená komunikace s trenérem
  • Klub – 900 Kč/měsíc; rychlé změny plánu
  • Professional – 2800 Kč/měsíc; plně profesionální příprava

Má osobní zkušenost proběhla tak, že jsem v Casri, sportovním lékařském centru v Dejvicích v Praze, absolvoval laktátové měření výkonu na kole nasazeném na trenažér (přesné změření prahů) a poté dle výsledků měl sestavován tréninkový plán, mohl jsem panu Martínkovi psát maily a vše bylo úplně v pořádku.

Trenuj.cz

Ne až tak profesionálně vyvedená prezentace by neměla zájemce odradit, ale přinejmenším donutit se podívat na tréninkové rádce s trenérskými licencemi B, Libora Váku a Petra Faldu.

Programy tréninkového vedení jsou popsány přesně a lépe než u Cyklotréninku a zároveň jsou tamějším programům vělmi podobné. Cenový rozsah je ve čtyřech stupních od 40 do 350 Kč/týden.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>