Landis vs Armstrong

KolegovéPoslední vítězové osmi ročníků Tour de France si to rozdají na stovkovém bikemaratonu. Není to ale našich obvyklých 100 km, ale 100 mílí, takže nějakých 160 km. Převýšení není velké, pouze 3352 m. Trať však vede převážně po trailech – technicky náročných pěšinách. Lance Armstrong (35) se na maraton v Leadvillu, LEADVILLE TRAIL 100 MOUNTAIN BIKE RACE, dostal tak, že jej jeho trenér Chris Carmichael, který závod zvládnul za 9:18 hod, vyzval k překonání svého času. Jen dodám, že Lance už za sebou má letošní běžecký maraton v New Yorku. Landis se nepřihlásil sám, pozval jej ředitel závodu a on pozvánku přijal. A rázem je z jednoho maratonu tam za mořem bitevní pole dvou gigantů.

Podívejte se na mapku závodu a na profil (výška je ve stopách). Těšme se tedy na srpen tohoto roku, kdy zjistíme, komu zůstalo z mládí v krvi více bajkových krvinek. A doufejme, že primárně nevyhraje ten, kdo nepíchne duši, jako tomu bohuželčasto bývá. Ps: na závod vás zve tato hosteska.


One thought on “Landis vs Armstrong”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>