Novinky u Sramu: červená rulez

Sram Red šaltrZkoumavé oko cyklisty si nemohlo v novém katalogu Specialized 2008 nevšimnout na modelu Tarmac SL2 (foto) nových komponent pod názvem Sram Red. Jako obvykle, nový Tarmac SL2 má být to nejlepší kolo, které kdy na silnice cítily. Duo Bettini & Boonen prý jasně řeklo, žeto musí být to nejpevnější, nejrychlejší a nejlépe ovladatelné kolo na světě. Mezi novinky patří přechod od šířky hlavové trubky „1 1/8“ k „1 1/2“. Redaktoři Cyclingnews si kolo otestovali a řekli, že změna je ihned patrná a že kolo je mnohem pevnější.

Ale zpět k Sram Red. To má být třetí silniční grupa výrobce z amerického Chicaga. Jejím primátem mezi Campou a Dura Ace má být pokoření celkové hmotnosti 2 kg (Record 2007 – 2039 g, Dura Ace – 2181 g). Již dnes si můžeme zvykat na to, že červená = Sram. Například přehazovačka má být složena k karbonu, titanu a keramické hmoty.

Sram Red řezení

Změny se tedy týkají hmotnosti, designu a dále také funkčnosti: řazení má být lepší (jak přesně formulované!) atp. Na webu jsou už i fotky sady v reálu – podívejte se, jak Sram Red vypadá ve skutečnosti.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>