O tituly mistrů Karlovarského kraje

Na trati Březovského bajku finišují právě nyní (spíše dnes) úpravy před startem zítřejšího Mistrovství Karlovarského kraje v cross-country, které vyhlašuje Karlovarský svaz cyklistiky. Kdo se zítra neukáže na trati, ten jako by nebyl!

Počasí je již několikátý týden pod psa, zítra má být řekl bych skorohezky. Co ale bude na 100, je nová trať. Březovský bajk procházel od svého vzniku evolucí. Začínal s jasným profilem: kdo ho ujel, byl king. Bajková řezničina se sestávala ze dvou kopců, na nichž byl problém udržet přední kolo ve správné příčné i vodorovné poloze. Například loni už chyběl druhý z těchto kopců. Letos budou chybět oba.

Okruh měří 2,9 km a je namotán blízko startu i cíle (na obrázku černá lina; více o trati na webu TBB). Má mnohem více zatáček, je hravější a dynamičtější. Rozhodně to ale není rovinatý závod, to uvidíte už při pohledu ze startu… Trať si snadp rojedu odpoledne, tak napíšu později více.

Trať

Důležité je, že zítra budeme znát mistry KV kraje v cross-country. Takže se přijeďte podívat!


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>