Píše Míra Brill

Míra a RadekNabídku na vedení tréninkového deníku online jsme nabídli i Mírovi Brillovi, mistrovi XC a zejména rychlých startů. Naši nabídku neodmítl. Něčím ji však podmínil. Ostatně, přečtěte si kousek jeho odpovědi sami.

Vážím si tvé nabídky na psaní deníku a tím se i svěřovat ostatním, jak pilně se připravuji na následující sezónu. Prozatím si základní informace nechám pro sebe, protože jak už někteří ví, má spolupráce byla s panem Kilingerem byla ukončena z důvodu nedostatku času. Přeci jen vedení týmu a obchodu vyžaduje značnou porci času, proto mu nic nezazlívám a tímto bych mu chtěl poděkovat za veškeré rady ohledně trénovaní, bez jeho pomoci bych těžko některým ukazoval svá záda. Děkuji.

Ale teď k tomu trénování, dá se říci, že jsem se vydal z cela jiným směrem, než jsem trénoval doposud a je to i taková malá sázka do loterie, buď to vyjde, nebo ne. Ale věřím tomu, že to dopadne dobře, přeci jen jak říká Viky ,,Kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti“, je pravda že mladý sportovec se zlepšuje rok od roku, ale pokud chce být o krok napřed než jeho vrstevníci, musí se více trápit, více tomu obětovávat. Být přesvědčený o tom, že to co dělá, je správné, a hlavně si věřit, pak už jen trpělivě očekávat výsledky, které se určitě dostaví. Pokud se trénování bude vyvíjet podle mých očekávání, tak zveřejním můj podrobný deník, inu spíše bych ho nazval ,,Cesta za svým snem“ . Vím že si určitě kladete otázku, proč to skrývám. Prostě se chci vyhnout zbytečné kritice a jak už každý z nás cyklistů zažil, nikdo se nechlubí jak trénuje.

Míra Brill

Nezbývá než Mírovi popřát hodně energie! A… kdybyste se někdo chtěl přidat k autorovi tohoto článku v psaní svých zážítků strávených v sedle, na nohou nebo třeba na lyžích, napište nám.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>