Podklady pro Cyklokalendář KvSC 2008

[Píše Jiří Blažek, KvSC] Vážení cyklisté a sportovní přátelé, cyklistická sezóna 2007 je pomalu za námi a proto si Vás dovoluji požádat o spolupráci při tvorbě Kalendáře soutěží Kvač na rok 2008. Za tímto účelem Vám zasílám tento dopis s žádostí o zaslání termínů soutěží, které budete pořádat v roce 2008. Vím, že je zřejmě příliš brzy na tyto informace a mou žádost, ale zkušenosti z minulého roku, kdy jsme začali společně formovat kalendář soutěží na rok letošní se tento čas osvědčil. Především se kalendář dostal k našim cyklistům s dostatečným předstihem a navíc jsme byli schopni tento nový kalendář předat do cyklistických časopisů Peloton a Velo, kde došlo k jeho zveřejnění.

Proto si dovoluji Vás požádat o termíny Vámi pořádaných závodů abych mohl Kalendář soutěží na rok 2008 sestavit, zde napište potřebné informace ve smyslu kalendáře závodů KvSC z roku 2007, kdy, kde, co, kontakt atd.. Termíny zašlete nejpozději do 31. prosince 2007. Za pochopení a spolupráci Vám předem děkuji–Jiří Blažek, předseda KvSC (kontakt).


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>