Podprsenky pro cyklistky

V akciNarozdíl od mužů se krásné cyklistky musí starat o jednu část svého těla navíc. Jak na to zareagovali výrobci potřebného zboží, na to se podíváme v tomto krátkém přehledu nabídky podprsenek pro sportovní využití.

Sensor

Projíždět web Sensoru je velká zábava. Svůj job berou úplně vážně a tak se můžeet stejně jako já pobavit nad vtipnými komentáři k jednotlivým výrobkům:

Lissa je naše první specifické, anatomické a funkční prádlo pro holky. Nebylo lehké vyznat se ve změti obvodů, hloubek a dalších odlišností. Funkční prádlo Lissa je ráznou odpovědí na olypropylenobavlněnokrajkové imitace spodního prádla a naznačuje, co by mohla skrývat Trinity pod kombinézou z latexu.

Modely na obrázcích stojí kolem 450 Kč a koupíte je např. u Cykloexpertů a tu na prvním obrázku na webu skiservis.cz.

A jak své podprsenky z Coolmaxu komentují hoši ze Sensoru? Coolmax, prádlo jako stvořené pro horké letní dny plné sportu, horizontálního mamba a popíjení mojita.

Triumph

Lehce vyztužená sportovní podprsenka za tisíc Kč je k dispozici v Prádle Markéta. Samozřejmě je z Coolmaxu a má ten „nejlepší“ možný střih.

Moira

Ceny těchto podprsenek se vejdou pod 400 Kč a jejich kompletní přehled je na webu Moiry (je jich docela dost). Problém je, že Moira asi zapomněla, že ženy se rozhodují podle vzhledu (protože to tak dělají chlapi?) a na webu mají jen schematické obrázky.

Komentář výrobce: Podprsenka Bio je velmi jemná, prodyšná a příjemná pletenina, která pokožku doslova hladí a konejší. Není divu – původně totiž byla vyvinuta speciálně pro miminka. V současné době však našla univerzálnější využití – pro svoji jemnost a prodyšnost je vhodná pro každodenní nošení a opravdu pro všechny. Obávat se nemusejí ani alergici, ani lidé s velmi citlivou pokožkou. Z mnoha výrobků a barevných kombinací si může vybrat opravdu každý. Bio je vhodné pro sportovní aktivity i pro běžné nošení.

Bellinda

Známá česká značka nabízí model Sports Bra za 315 Kč. Tu a další modely najdete v bezvaelektronickém obchodě Emanuela v sekci sportovní podprsenky.

Bellinda

Technický dodatek

Nechci v tomto článku preferovat firmu Sensor, ale tvrdm, že o svůj byznys se stará s nejviditelnější láskou. Jak vysvětlují Coolmax technologii: Coolmax je tvarované vlákno vyvinuté firmou DuPont. Má laločnatý průřez, který výrazně zlepšuje fyzyologické vlastnosti. Námi použitý úplet je extrasuper tenký s tisícemtisíců mikroperforací. Je určen do takového vedra, kdy Vaše zbytnělé potní žlázy unisono křičí dost a hroutí se v rytmu doby. Velmi rychle schne, lehce se udržuje a naše cenovky jsou prostě eňoňuňo. Celý sortiment je pečlivě a s láskou sešit plochými švy, díky kterým je tak heboučký a měkoučký, že kožíšek zajíčka ušáčka je proti němu smirkový papír.

K podprsenkám většinou existují sladěné kalhotky.

Sportovní podprsenky má v nabídce většina jejich výrobců, ale copak je to za cyklistu s botami Prestige?

Pokud chcete vědět, jak vypadá kvalitní sportovní podprsenka, podívejte se na článek Sportovní podprsenka na Aerobicmania.cz


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>