Sport pomáhá v každém věku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vážení sportovní přátelé – cyklisti. Dovolte, abych se představil těm, kteří mě ze závodů, na které jezdím s vnukem Davidem Zadákem, neznají. Jmenuji se Josef Krs a jsem jeho děda. Moc mu fandím, snažím se ho podporovat, protože vím, že sport je to nejlepší, co v životě pomáhá, a to v každém věku. Nejde jen o vítězství, ale o spolužití v kolektivu, poznávání mnoho kamarádů (kamarádek), cílevědomost a posilování – jak se tomu říká „morálně volních vlastností“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proč to vše píšu. Po závodech ČP horských kol v Teplicích (kde jsem byl osobně), jsem napsal jakousi reportáž o průběhu včetně časů a o pocitech závodníků Cykloteamu Ostrov. Asi jsem nebyl objektivní, a tak dovolte, abych pouze sdělil, že:
David Zadák se stal v sobotu v kategorii starších žáků Mistrem Karlovarského kraje v časovce jednotlivců – dosáhl nejlepšího času včetně kadetů, viz výsledky, a v neděli, za hrozného počasí, se stal MKK na silnici.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>