Víkend 25. – 26. 6. 2011

Trio Profisport Cheb
Jan Kraclík

V sobotu se bajkovalo v obchodním centru Dragoun Cheb. Zde jsou výsledky závodu, který nafotili Karel a Iva.

Po SMS jsem vyzpovídal vítěze závodu elitní kategorie Míru Brilla, který v dynamickém závodě vyhrál s náskokem 20 sekund: „Byla to neskutečná souhra náhod a štěstí, kluci padali (a další), v polovině závodu jsem vylezl na špic a v jedný zatáčce o Kodlík položil a udělala se za mnou díra a já jel sám, v jednu chvíli to vypadalo, že se nechám sjet, protože pět kol se mi nechtělo jet samotnému. Ale získával jsem neskutečně v zatáčkách, to mi chválil i Luboš a Tom. To víš, PlayStation MotoGP ;-). Zní to jednoduše, ale bolelo to.“

V neděli se vydali někteří odvážlivci vstříc dešti, větru a zimě na Krušnohorské peklo, kdy museli třikrát zdolat kopec z Litvínova na Klíny a jiné perličky. Pelotonem řádně zamíchaly podmínky na trati, protože ne každý je ochoten dát ve sjezdu na mokré trati všanc svůj život. Někteří to ale udělali a navíc se předvedli v kopci. Celý závod opanovalo trio reprezentačních juniorů. Václav Viktorin (Team Bike Březová) si tedy vyjel celkový bronz. Druhý za Davidem Jeřábkem v kategorii M19, tři minuty za Vaškem a celkově šestý dojel Pavel Kodl (Team Bike Březová). Tomáš Viktorin (SKP Sokolov) a Petr Ontko (Team Bike Březová) v kategorii M40 dojeli 5., resp. 6. Kompletní výsledky.

Bajkové dění se v neděli odehrálo na závodě O pohár města Ostrova; výsledky.

Tím se zkompletovalo pořadí v Poháru KVSC po pěti závodech. K tomu dvě poznámky od Pavla Mareše (KVSC):

  • Mistrem Karlovarského kraje v MTB v kategorii junior se stal Petr Schubert – Ašští bajkeři
  • Do celkových výsledků Poháru KvSC nejsou zařazeni závodníci, kteří v rozporu s propozicemi Poháru KvSC startovali mimo svou kategorii, případně startovali ve více kategoriích (tito závodníci jsou uvedeni pouze v jim příslušné kategorii, pokud v ní v daném závodě startovali).

2 thoughts on “Víkend 25. – 26. 6. 2011”

  • Radek napsal/a:

    Není za Chodovský bike ve výsledcích Poháru KVSC započítáno nějak moc bodů?

  • Pavel Mareš napsal/a:

    Chodovský bike se jel zároveň jako Mistrovství Karlovarského kraje a připsané body odpovídají propozicím Poháru KvSC vydaným před zahájením poháru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>