Irča na Havaji, II.

ALOHA! Tak je tu za námi další den. Ráno začalo fackou teplého vzduchu. V sedm hodin ráno bylo už 26 stupňů. Dnes jsme měli na plánu běh a plavčo. Jelikož ráno „nebylo“ tak horko, tak jsme vyrazili běhat na osmou. Běželi jsme podél pobřeží, já napřed s klukama, ale pak jsem se oddělila, abych se úplně nezničila. Běžela jsem necelou hodinku, z čehož jsem musela dvakrát zastavit a chvilku jít, protože žár slunce, který se mi opíral neustále do těla, už jsem nemohla snést. Připadala jsem si tak nějak spomalená, jak když si slunce ze mě bere všechnu energii. Tak jsem se nějak doplazila zpět na pokoj. Kluci přišli kousek po mě, tak jsme všichni vyrazili do bazénu, který máme v rezortu. Musím říct, že mě strašně šokovala teplota výřivky. Má snad 45 stupňů, měla jsem problém tam vlézt, natož vydržet nějakou dobu.

A co až vás na noze pošimrá nějaká havajská písková potvůrka?

Po obědě jsme vzali auto a jeli na pláž plavat.Hodně foukalo a nad sopkou byl obrovský černý mrak, ze kterého pršelo. Tak jsme se vrhli do vln. Mně ta první přiutopila, když mi šplouchla do obličeje a propláchla dutiny. Dál od břehu už se to jen houpalo. Ale tak hodně, až mi z toho bylo blbě. Plavat jako o život, nikam se skoro nehnout, a ještě zabírat naprázdno do vzduchu za vlnou je fakt hrozný. Je fakt, že tady neplatí, že kdo má hodně naplaváno v bazénu, tak bude tady dobrý. Já sama nevím, jak se mám s vlnama poprat.

Když jsem se konečně doplácla na břeh, odpočinula si, tak jsme se s klukama rozhodli ještě chvíli zůstat a blbnout. Mezi tím se zatáhlo a začlo být chladněji. K večeru se ale zase vyčasilo. Když jsme odcházeli, minuli jsme dva páry, které si řekli své ano přímo na pláži. Teď všichni odpočíváme a nabíráme síly na zítřejší den.

Zdravím, Irča


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>