Irča na Havaji, IV.

Ozývám se po dvou dnech, protože jen z dneška by nebylo co psát, měli jsme den volna před závodem. Včera jsme šli opět dopoledne běhat. Tentokrát jsem nechala kluky běhat samotný a šla jsem si svoje tempo. Vyběhla jsem a zase mě začalo sžírat to vedro a slunce jen pálilo. Po chvíli běhání v uličkách jsem se cítila líp než minulý běh. Rozhodla jsem se vyrazit do písku na pláž. Bylo právě po odlivu,tak byl písek zpevněný a běželo se celkem pěkně. Protáhla jsem se, dala si pár krátkých rovinek a klusala jsem podél pobřeží zpět k domu. Kluci už se váleli u bazénu a opalovali se. Když jsem za nimi přišla,tak říkali, že to vůbec neopaluje a nemazali se :-).

Po obědě jsme vyrazili na pláž zaplavat si a pak si trochu odpočinout. Vlny byly menší a plavalo se mnohem lépe. Dokonce jsme potkali i želvu, se kterou jsme chvilku plavali. Naprostá nádhera. Kluci se běhěm dvou hodinek začali lehce červenat. Samozřejmě že večer byli všichni úplně spálení a ještě teď tu hekají, jak je to bolí :-) Nevím, proč mi nikdo nevěří, když říkám, že by se měl namazat opalovacím krémem :-D.

Dnes jsme si udělali volno. Dopoledne jsme se šli podívat do zdejších krámků a obchůdků, nakoupili další zásoby na jídlo a odpoledne jsme ztrávili ve stínu. Venku bylo opět nesnesitelné vedro. Teď si jdem házet s lítacím talířem, tak snad nám v tom větru, který venku je, neulítne na palmu :-).


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>