MČR mládeže na silnici bylo vrcholem sezóny

Jihočeši s Budvarem v zádech
Jihočeši s Budvarem v zádech

Karlovarský svaz cyklistiky (odkaz) se Sportovním centrem mládeže v Chebu (odkaz) uspořádal Mistrovství České republiky mládeže na silnici (odkaz).

Mladí cyklisté ve věku do 16 ti let závodili na tratích v Chebu, časovky se jely z Pomezí n.O. do Chebu a zpět, silniční závod jednotlivců měl start v Hrozňatově a cíl u Lorety. Jezdilo se na okruhu po nové cyklostezce ze Šlapan do Hájů.

Start časovky družstev
Start časovky družstev

Mezi českou mládežnickou elitou se neztratili ani domácí závodníci. Nejlepšího výsledku dosáhla dvojice Petr Fiala a Jan Lacina, kteří se stali vícemistry ČR v časovce dvojic. V elitní desítce se ještě umístili Martin Kubík v časovce jednotlivců 7. místo a 8. místo Petr Fiala. Družstvo kadetů ve složení Jiří Čechman, Jiří Svoboda, Petr Šulc a Vašek Viktorin dojelo na 11. místě. Těsně za elitní desítko v jednotlivcích dojel Jiří Čechman v obou individuálních závodech. V tomto směru odvedl vynikající práci trenér Jiří Čechman starší, který se postaral o závěr přípravy většiny cyklistů SCM na MČR.

Slečna z Kooperativy
Slečna z Kooperativy

Pořadatelé děkují za spolupráci Policii ČR, zaměstnancům Krajského úřadu a Městského úřadu v Chebu, firmám – Dopravní záchranná služba, Primo CAR Renault, Midos, Avesing, PROFI sport, všichni Cheb a Patok Louny, všem dobrovolným pomocníkům při zajištění této významné celorepublikové akce a obyvatelům Chebu, řidičům za ohleduplnost, mediálním partnerům rádiu Egrensis, Chebskému deníku a Radku Fišerovi za předané informace.

Výsledky na stránce závodu.

S pozdravem, Petr Fiala, tel.: +420 777 110 514


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>