Oznámení: Svatba a bakaláří

Luky a DádaMám zde dvě důležité noviny. Ta první je o tom, že 5. července se na hradě Seeberg odehraje svatba dvou cyklistů, které všichni dobře známe. Manželi se stanou Lukáš Kopecký a Dana Moosová. Oddáni budou čtvrt hodiny po poledni. Na hrad Seeberg jsou zváni všichni kamarádi a cyklisté! Já doufám, že tam, bikeři, přijedete přinejmenším na kole a novomanželům popřejete!

Dáda a Lukáš

Tak to by byla ta hlavní novinka. Dana Kopecká… to zní zajímavě. Tedy, nechci předjímat, klidně to může být Moosová-Kopecká, že ano. Uvidíme. Druhá novinka je ta, že jsem dnes úspěšně vykonal státní bakalářskou zkoušku, a jsem tedy Bc. Radovan Fišer. Hádám, že Jiří Podhajský mě předběhl, a tak jsme tu už dva bakaláří. Mimochodem Evička byla bakalářkou úplně první. Kdyby vás to zajímalo, tak já s největší pravděpodobností budu již 1. záží ve Štrasburku na půlročním studijním pobytu, takže bude o jednoho konkurenta na závodech méně. Zato nyní se chci vrhnout na trénování! Ale až po oslavě, kterou pojmu jako trénink na MČR v pivním maratonu, kam jsem se úspěšně nominoval.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>