SCM Cheb – aktuální praktické info

Zdravím všechny, ještě krátce důležitá informace. Vzhledem k tomu, že centrum teprve zakládáme neni důležitá licence u jednotlivých závodníků. Ta bude důležitá až na sezonu 2008, to platí i o zájemcích z řad trenérů. I proto jsem Vám poslal veškeré dostupné informace na školení trenérů.

A nyní již mohu přistoupit k té pro Vás nejpříjemnější otázce, což jsou finance. Zatím jich neni moc ale do poloviny prosince bychom měli vyčerpat první dotaci. Proto Vás všechny prosím o návrhy na možné soustředění. Já bych mohl zajistit soustředění v Praze na Motole, což je dráha. Několik borců z naší oblasti již s námi vloni a letos na dráze byli. A myslím, že to byl pro ně dost dobrý přínos. Vás poprosím o možné soustředění na biku. Potřebujeme ubytování, stravu a vhodné podmínky na ježdění v blízkém okolí, popřípadě i bazén nebo saunu. S ohledem na školu dětí půjde o soustředění pátek až neděle.

Co je dále důležité, jsou další podmínky pro členy SCM. Samozřejmostí budou slevy na nákup velomateriálu dle možností 30-50%. Dalším bude určitá návratnost z financí vložených do účetnictví SCM. Jak jsem uvedl podíl 50% člena, tak podle aktivity, výkonnosti se každému závodníkovi vrátí další poměrná část vložených financí, v podobě např. úhrady startovného na veřejných závodech, určité materiální vybavení atd. Ostatní podrobnější informace dostane každý člen před zahájením nové sezony. A to z důvodu, že kriteria pro možné čerpání se stále mění, a já jsem ještě nedostal kompletní informace na rok 2008.

Zatím zdravím a věřím, že talentovaná mládež v našem kraji využije tuto možnost. Byla by škoda brát talenty z jiných krajů, kde je dost značný zájem se do našeho centra dostat. Petr Fiala


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>