Video z Fantozzi Cupu 2009

Fantozzi Cup, to je chebská cyklistická akce s nádechem historie. Pro přiblížení už tu byly fotky, ale teď jsem ještě viděl video na stránkách bikerů s tlustými plášti (bikeri.eu), které uvádím i zde.

Na každý pád se vyplatí stránku bikeri.eu navštívit, protože je tam hodně videí k pokoukání. V pokračování článku vkládám ještě další videa, a to z dílny profesionálů, kterým dává křídla Red Bull.

Elisabeth Osl vyhrála Světový pohár v cross-country ve Schladmingu (19. 9. 2009). A tady je o tom video.

Red Bull uspořádal závod ve favelách Rio de Janeira. Favela je něco jako ghetto, díra, špína a jen špína, slum. Je to čtvrť, kde žijem mnoho lidí, kteří mají málo peněz. A jezdit ve favelách znamená jezdit v uzoučkých uličkách a v případě tohoto závodu rovněž po příkrých uličkách. A nejrychleji se mezi zdmi, schody, zahradami a lidmi dolů dostal Slovák Filip Polc.

A tady je video ze sedla kola, abyste si to lépe představili.

A teď is představte, že svůj dirtový park naložíte na loď a budete jezdit okolo Alcatrazu, stadionu plného lidí, velkého mostu v San Francisku a skákat s těmito atrakcemi na pozadí. Vypadá to moc pěkně.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>