Vikingové 1. 1. – 6. 1.

Vašek a Tom

Tak od teďka!

První postupný cíl: odjíždět na jarní soustředění v Poreči s maximálně 83 kg.

Uickey
Za tento týden: 70 km
Celkový počet: 70 km
Hmotnost: 94,2 kg
Vašek Viky
Za tento týden: – km
Celkový počet: – km
Celkem ostatní: 2 hod trenažér, schody 260 pater, skate – běžky 40km, válce 1 hod

Neděle: 0 km (94,5 kg). Jako včera a v pátek lyže v Muhleithenu. To běžecký lyžování má s cyklistikou hodně společnýho jsme se shodli s Vaškem. V tom sobotním závěru kdyby měl Bauer náturu Robíka McEweena taky by se mezi ty dva nory vmáčknul a dojel by určitě na bednu. Celá tour pěkna. Jen škoda, že naši neudrželi tu stříbrnou a Di Centa toho němce nedal.
Neděle: skating 16km, válce 0,5 hod

Závěr pátečního tréninkuSobota: 0 km (94,5 kg). Repete včerejška. Turistika na běžkách s mladším synkem v Muhleithenu. Slivovice nepomohla. Jirka Pánek nás 2x přebruslil, Jiříčkovo chasa šla na led, všichni bušej jen já statuju. Áchjo.
Sobota: skate – běžky 12km, běh 20x sprint do svahu

Pátek: 0 km (94,5 kg). Chodím spát s vírou že ráno to bude lepší, ale hužel. Pomalu začínám myslet na ty nepřijemný injekce co jsem dostal do každého kolena loni v zimě. Podvečer jen cca. 5 opatrných kilometrů na „chodkách“ s mladším synkem. Aspoň že ten Vašek mi dělal radost a Sitonenův krok celkem zvládnul a tak skejtoval solo a s čelovkou to bylo pro hochy dobrodružný. Na noc zkusim kolena máznout slivovicí.
Pátek: skate – běžky 12km, (5 okruhů Mulheiten + rovinky)

Čtvrtek: 20 km (94,5 kg). Zklamání. Kolena špatný. Myslel jsem si, že přes svátky postupně a opatrně začnu, ale teď to vůbec nevypadá. Do a ze schodů jen s velkými obtížemi. Načal jsem je těma běžkama a dorazil 2-ma delšími treky bez „Jegrovek“. U cyklistiky a na životě už mě drží jen vidina vlastnictví fešácké mikiny:

LampreSaeco

Čtvrtek: 30 min trenažér a 1 hod regenerace v bazénu

Středa: 10 km (94,6 kg). Chtěl jsem vyjet, ale bylo mi nedobře a kolena mi bolí po těch svátcích výrazně víc – chlad a nezvyklé pohyby z bruslení na běžkách jim nedělá dobře. 8-/
Středa: 1 hod trenažér, schody 10 x 13 pater

Úterý: 40 km (94,2 kg). Novoroční vyjížďka (pár fotek). Oproti původně plánovaným rovinám směrem na Cheb se jel kopcovitější profil Boučí, Nivy Vřesová, Chodov, Loket takže bylo více čerstvě padlého sněhu a větší jistota, že se cca. 25-ti členný balík rozpadne. Nejraději bych si do treninku připsal i cca. 2-hodinovej špacír kolem Michalu, ale když si Píno odečítá regulerní kiláky, tak na sebe budu taky pes.
Úterý: 1 hod trenažér, schody 10 x 13 pater


One thought on “Vikingové 1. 1. – 6. 1.”

  • Dle zákulisních zpráv nedopadla novoroční vyjížďka pro Tema Bike příliš dobře – totiž že kdyby takhle dopadala každý den, tak by to členové asi dlouho nevydrželi :). „…ale přiznávám, že na kole jim to šlape, i když nemůžou chodit, což není můj případ…,“ napsala o tom jedna informátorka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>