Videovzpomínka na XC Poohří 2007

Zdeněk Bartoš, za ním Josef Anderle

Zdeněk Bartoš

Díky Ondrovi Vávrovi a spol. máme tu možnost se podívat okem videokamery na první ročník závodu, který se uskutečnil loni v květnu pod hradbami chebského hradu, na hrázi přehrady Skalka a mezi kopci, nad nimiž stojí Dům dětí a mládeže. XC Poohří je charakteristický dvěma extrémy: roviny a prudké kopce. Jedno zábavnější než druhé, doslova. Dlouhé roviny, dva těžké výjezdy, jeden zábavný sjezd, jeden těžký sjezd a božský slajd po schodech. A málem jsem zapomněl na ten kouzelný sloupek na hrázi, o který si Jiří Blažek rozpůlil zánovní karbonový rám a který zastavil celé startovní pole kromě prvních šesti lidí hned v prvním kole. A pokud chcete vidět videa ze závodu, čtěte dále.

Jako první se můžete podívat na závod kluků a holek.

Dále tu máme kategorie starší žáci, kadeti, juniorky, ženy a veteráni III + veterány I a II. Myslím, že masters I a II si to rozdávali nejvíce ze všech. A Karlovi to na schodech sluší ;).

Jako poslední byli na trasu vpuštěni junioři, muži a eliťáci. Konečně vidím, jak to Filip, Fába a Ondra Zelený valili. Hukot. No a i na Mírovi si střihač vyhrál, uvidíte sami.

A tady stejná kategorie, ale od bikera Péti Jíchy.

A jak to dopadlo? Zde je vyhlášení vítězů. Za odměnu dostali všichni polibek od ruských baiček.

A tato videa si můžete prohlédnout i na samotném YouTube.com – klikněte na obrázek:

youtube xc poohří

A za týden zde bude podobný článek, ale tentokrát na téma Chebské kašny 2007.

Mimochodem, letošní XC Poohří Coxys se koná 21. června.

{videoreportaze}


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>