Vzpomínka na Velkou cenu Sokolova 2004

TričkeoVCS je čím dál tím známější a lepší závod s větší konkurencí. Podívejme se tedy zpět, jaké to bylo v roce 2004. Archivní video by mělo podpořit všechny, kdož trénují, aby v létě oblékli své trialtonové hadříky a ukázali soupeřům záda (doufejme, že ne jako utopenci vytažení ze dna). Závodilo se 3. srpna na tratích 750 – 25, zde jsou webové stránky výsledky a fotogalerií. Takže neváhejte a pusťte si toto video, kde zazářil zejména Petr Mácha, jako obvykle pan hlasatel a další. A malá poznámka na závěr – je to z kategorie rodinné video, ale snad to nebude až tak nudné ;) (no…, uznávám, že to pro některé zábava bude, pro některé ne). A těšit se můžete na Loketské kostky 2004, to bude taky palba.


Velká cena Sokolova 2004 from Radovan Fišer on Vimeo.


One thought on “Vzpomínka na Velkou cenu Sokolova 2004”

  • Haha :D.

    To byl ten závod, kterej pořadatelé vůbec nezvládli.

    Jinak v tom videu nezazněla podstatná věc — já a Machys jsme měli 5min handicap, takže jsme ve skutečnosti nebyli takoví loseři, jak to vypadá ;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>